Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü psikolojik danışman Kalkınç, Bilfen okulları için Diyarbakır'a geliyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye'nin sayılı psikolojik danışmanları arasında yer alan Dr. Fatih Kalkınç'ın, Bilfen Okulları davetlisi olarak Diyarbakır'a gelerek öğretmen ve öğrencilere seminer vereceği belirtildi. Özel Diyarbakır Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç, son dönemlerde geliştirdikleri toplumsal sorumluluk projeleri ve eğitime yönelik organizasyonlarla bölgede fark oluşturmak istediklerini söyledi.

        Son dönemlerde toplumsal sorumluluk projeleri geliştirerek hem iç savaş nedeniyle büyük bir insanlık dramının yaşandığı Suriye'nin Halep kentine kardeşlik eli uzatıp temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yardımlar gönderen ve kent içinde de yoksul ve dar gelirli çocukların eğitim gördüğü okullarla dayanışma çalışması yaparak çeşitli yardımlar yapan Özel Diyarbakır Bilfen Okulları bu kez farklı bir projeye adını yazdırarak Türkiye'nin ünlü psikolojik danışmanlarından birini öğretmen ve öğrencilerle buluşturuyor.

        Türkiye'nin bir çok kentinde bu yönde çalışmalara katılan Psikolojik Danışman Dr. Fatih Kalkınç, 21 Şubat Salı günü Diyarbakır'a gelerek 'Eğitimde Pozitif Yaklaşımları' adlı seminer verecek.

        "Her şey Diyarbakır için"

        Özel Diyarbakır Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, son dönemlerde geliştirdikleri toplumsal sorumluluk projeleri ve eğitime yönelik organizasyonlarla bölgede fark oluşturmak istediklerini söyledi. Dr. Fatih Kalkınç gibi önemli bir markayı kente getirerek öğretmen ve öğrencilere eğitim vermesini sağlayacaklarını kaydeden Karakoç, önümüzdeki günlerde çok daha farklı ve ses getirecek çalışmalarla Diyarbakır'ın adını ön plana çıkaracaklarını kaydetti. Karakoç, "Gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse kaliteyi öne çıkaran eğitime yönelik çalışmalarla Diyarbakır'ı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Diyarbakır mutlu olursa bizler de mutlu oluruz. Bu kente karşı borcumuz var, ödemeye devam edeceğiz" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        09.02.2017 10:40:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler