Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenin azmi öğrencileri rahata kavuşturdu

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Osman Keskin Ana Sınıfı öğretmeni Şeyda Çelik'in girişimleriyle 20 metrekarelik sınıf yarıyıl tatilinde yapılan ek bina ile 50 metrekareye çıkarıldı. Sınıfta sıkışık vaziyette eğitim gören 28 ana sınıfı öğrencisi de öğretmenlerinin gayreti ile rahata kavuştu.

        Öğretmen Şeyda Çelik 20 metrekarelik sınıfında 28 öğrencisine eğitim verirken, çocuklarının dar alanda sıkıştığını ve rahat eğitim verebilmek için sınıfın büyütülmesi gerektiğini düşündü. Bu düşüncesini velileri ile bir toplantı yaparak yarıyıl tatilinde sınıfın genişletilmesinin yararlı olacağını anlattı. Velilerden Zafer Yoldaş'ın da önderliğinde başlattıkları sınıf genişletme çalışmaları 15 gün içinde tamamlanarak 20 metrekarelik sınıf 50 metrekarelik geniş ve refah bir sınıf haline dönüştü.

        Yarıyıl tatilinde evdeki minik ikizlerine rağmen sınıfın ikinci döneme yetişebilmesi için her gün çalışmaları yerinde takip ettiğini anlatan ana sınıfı öğretmeni Şeyda Çelik, "Öğrenci sayım çok fakat sınıfım dar bu nedenle önce okul müdürüme, ardından ilçe milli eğitim müdürümüze durumu anlattıktan sonra, öğrenci velilerimle toplantı yaparak çalışmalara karne tatilinde başlattık. Öğrenci velilerinden Zafer Yoldaş'ın ve iş adamı Hasan Keskin'in önemli maddi katkılarının ardından ilçe halkınında yardımlarıyla 20 metrekarelik sınıfımı 50 metrekarelik alana genişlettik. Bu çalışmaları okulun ikinci dönemine yetişmesi için evimdeki ikiz çocuklarıma rağmen her gün okula gelerek iş takibinde bulundum. Öğrencilerim rahata kavuştu." dedi.

        Yarıyıl tatilinde sınıfın genişletilmesi sonrası çalışmaları yerinde inceleyen Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muzaffer Bozkurt ve Yasemin Oral, Ana Sınıfı öğretmenini Şeyda Çelik'e ve emeği geçenlere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç ve beraberindekiler öğrencilerle bol bol sohbet etti.

        (VS-SC)

        09.02.2017 12:23:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler