Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çelik, Han İlçesindeki mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Vali Azmi Çelik, Han İlçesi'ne bağlı Gökçeyayla, Peçene ve Akhisar mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

        Han Kaymakamlığı tarafından Gökçeyayla mahallesinde düzenlenen toplantıda, vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çelik, devlet temsilcileri ile mahalle sakinlerinin buluştuğu bu tür toplantıların yararlı olduğunu söyledi. "Mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yakından öğrenmek ve sorunlara çözüm üretmek devlet olarak bizim asli görevimizdir" diyen Vali Çelik, toplantı esnasında yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürdüğü yerdeki hayatını kolaylaştırmak ve sorunlarıyla yakından ilgilenmek kamu kurum ve kuruluşlarımızın görevidir. Mahalledeki güvenliğin sağlanması, tarım, sağlık, eğitim ve diğer alanlarındaki ihtiyaçların karşılanması için devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır" dedi.

        Devletin vatandaşına sunduğu hizmetlerden mümkün olduğu kadar herkesi eşit şekilde yararlandırmaya çalıştıklarını aktaran Vali Çelik, kendilerine iletilen sorunların en kısa zamanda çözülmesi için ilgili kurumlarla görüşeceğini söyledi. Mahalle sakinlerinin dilek ve temennilerini not alan Vali Çelik, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

        Toplantı sonunda Gökçeyayla mahallesinden ayrılan Vali Çelik, Eskişehir'e doğru yol alırken, kendisine yakın ilgi gösteren Gökçekuyu mahalle sakinleriyle makam aracını durdurarak sohbet etti. Mahalle halkının isteklerini dinleyen Vali Çelik, "Devletimiz, her zaman vatandaşımızın yanında ve yakınındadır. Sizlerle içi içe olmak, sizlerin sorunlarına çare bulmak bizleri mutlu ediyor. İsteklerinizi en yakın sürede yerine getireceğiz" diye konuştu. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirme isteğini kırmayan Vali Çelik, fotoğraf çekiminden sonra Eskişehir'e doğru yola çıktı.

        Toplantıda Vali Çelik'e, Han Kaymakam Vekili Mustafa Taş, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt ve ilçe kamu kurum müdürleri eşlik etti.

        (İHA-MET-Y)

        09.02.2017 12:26:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler