Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir Belediyesi'nden sporculara danışmanlık hizmeti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi sporcu gençlere danışmanlık hizmeti verecek.

        Seydişehir Belediyesi, gönüllü eğitimciler aracılığı ile ilçede faaliyet gösteren ferdi ve takım sporlarında yarışan sporculara değerler eğitimi ve danışmanlık hizmeti sağlayacak. Tekvando, güreş, karate, muay thai, futbol ve voleybol gibi branşları bünyesine toplayan Seydişehir Belediyespor Kulubü, bin 200'ü aşkın sporcusu ile başarıdan başarıya koşuyor.

        Sporcuların spor salonlarında ve sahalarda sadece bedenen değil, ahlak ve değer eğitimine de önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her spor branşına rehberlik etmek üzere alanında uzman eğitimcilerin danışmanlık yapacağını söyledi.

        Seydişehir'de faaliyet gösteren spor branşlarının antrenörleri ve gönüllü danışmanların bir araya geldiği toplantıda sporcular için yapılabilecekler değerlendirildi.

        (AH-Y)

        09.02.2017 12:29:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler