Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli Kart, kullanıcılarına 300'ü aşkın hediye dağıttı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin vatandaşların hizmetine sunduğu Mezitli Kart, kullanıcılarına 300'u aşkın hediye dağıttı.

        Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin'in indirim sağlayan tek kartı olma özelliği taşıyan Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor. Yıl boyu kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunan Mezitli Kart'ın kura sonucu belirlediği üyelerine dağıttığı hediye sayısı 300'ü aştı. 10 bini aşan Mezitli Kart üyeleri arasında yapılan çekilişte, lüks bir yemekten gıda paketine, aktivite olanaklarından sinema biletine kadar onlarca hediye şanslı kişilerle buluştu.

        Ekonomik avantajların yanı sıra sosyal projelere de destek veren Mezitli Kart, gıda yardımı, kütüphaneye kitap toplama kampanyası, sokak hayvanlarına mama bağışı kampanyası, kız öğrencilere eğitim yardımı yapılmasını sağladı. Öte yandan Mezitli Kart, Mezitli'nin Filizleri projesi, Süper Bir Gün etkinlikleri, balkon süsleme etkinlikleri, engelliler için yapılan etkinlikler gibi çok sayıda sosyal projede de yer aldı.

        Mezitli Kart ile ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kart'ın vatandaşlar tarafından sevilmesinde yapılan kampanya ve etkinliklerin önemli olduğunu ifade ederek, her ay düzenli olarak üye firmalar tarafından kart sahiplerine hediyeler verildiğini söyledi. Mezitli Kart'ı birçok belediyenin örnek aldığını belirten Tarhan, Mezitli Kart'ın üniversitelerde araştırma konusu olduğunu ve pek çok belediyenin bu kart uygulamasına başlandığını dile getirdi. Mezitli Kart'ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini de vurgulayan Tarhan, "Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor, çünkü bu karta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süpermarketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor" dedi.

        (KYM-Y)

        09.02.2017 13:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler