Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hüyük'e 4,8 milyonluk prestij cadde yatırımı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük ilçesinde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

        Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya'nın tüm ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasını sağlayacak yatırım atağının devam ettiğini söyledi. Her ilçeye prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Akyürek, Hüyük ilçesinde Prof. Dr. Ahmet Ayhan Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi ve Hastane Caddesi ile Genç Osman, Aşıt ve Koyuncu sokaklarda toplam 3 bin 180 metre yol tanzimi yapıldığını dile getirdi. Çalışmalarda 9 bin ton asfalt kullandığını, 15 bin metrekare tretuvar yapıldığını kaydeden Başkan Akyürek, Hüyük'te yapılan ana cadde düzenlemesinin maliyetinin 4,8 milyon lira olduğunu ifade etti.

        (AH-Y)

        09.02.2017 15:02:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler