Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozyazı Emniyet Müdürü Ekici, görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Ali Tandoğan

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, görevine başladı. Ekici, "Halkın huzuru, güvenliği bizim için esastır. Bu doğrultuda çalışacağız" dedi.

        İsrafil Ergün'ün Ocak ayında yayımlanan emniyet müdürlüğü kararnamesiyle Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasının ardından, Erdemli ilçe Emniyet Müdürü Ekici, Bozyazı'nın yeni emniyet müdürü oldu.

        Yeni görevine başlayan Ekici, 2000 yılında Mersin'in Silifke ilçesinde göreve başladığını, iki yıl Silifke'de görev yapmasının ardından 2012 yılında Şırnak'ın Cizre ilçesine atandığını, 2014 yılında ise Erdemli'ye atandığını söyledi. Ekici, "7 Şubat tarihinden itibaren de Bozyazı'da göreve başladım. Daha önceleri bu bölgeye gidip geldim. Bozyazı gerçekten Akdeniz'in ve Mersin'in güzel ilçelerinden bir tanesi. Bu ilçede görev yaptığımız süre içerisinde halkın huzuru için, asayiş olaylarına daha duyarlı biçimde ekiplerimizi görevlendirip yönlendireceğiz" diye konuştu.

        Halkın huzur ve güvenliğinin kendileri için esas olduğunu ifade eden Ekici, "Bu doğrultuda çalışacağız. Göreve başlayalı iki gün oldu. Zamanla halkımızla tanışacağız, kaynaşacağız. Halkımızın taleplerini dikkate alacağız. Mahallelerde huzur toplantısı yapıp asayiş ile ilgili halkımızın talepleri ve önerileri olursa onları yerinde tespit edip değerlendireceğiz. Ayrıca ilçe emniyet müdürü olarak görev saatleri içerisinde halkımıza kapımız açıktır. Bozyazı için hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

        (ALT-Y)

        09.02.2017 15:11:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler