Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Elmalılı kadınlara saunalı havuzlu kültür merkezi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalılı kadınlar için, içinde kapalı havuz, sauna, fitnes salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesini hayata geçiyor. Elmalı Kültür Merkezi tadilatı ve havuz yapım işi 28 Şubat'ta ihaleye çıkıyor.

        Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Kültür Merkezi tadilatı ve havuz yapım işini 28 Şubat'ta ihaleye çıkarıyor. Proje kapsamında Elmalı Halk Eğitim Merkezi ve çevresi, baştan aşağı yenilenerek modern bir kültür merkezine dönüştürülecek. Yaklaşık 8 bin metrekare alana sahip olacak Elmalı Kültür Merkezi, Elmalılı kadınların sosyal hayatına renk katacak. Mesleki eğitim kurslarının verileceği merkezde fitness ve aerobik salonu, buhar odası, sauna, derslikler, seminer alanı ve taziye kabul günü salonu yer alacak. Merkeze üstü açılır kapanır bir de yüzme havuzu yapılacak. Elmalılı kadınlar yaz aylarında havuzda serinleyebilecek.

        (SM-Y

        09.02.2017 15:33:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler