Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üç çocuk annesi kadın evinde ölü bulundu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'da üç çocuk annesi 35 yaşındaki kadın, sabah okula gitmek için uyanan çocukları tarafından odasında ölü olarak bulundu.

        Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Aziziye Mahallesi Mahmut Şevket Paşa Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi bir otelde gece mesaisinde çalışan Güler Dönmez, çocuklarını uyuttuktan sonra odasına geçip kendisini de uyudu. Sabah okula gitmek için uyanan çocuklar, uyandırmak istediklerini annelerinin kaldıramayınca babalarına haber verdi. Haberi alır almaz ambulansa haber veren baba Ertuğrul Dönmez, eve geldiğinde eşini hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Güler Dönmez'in hayatını kaybettiği belirlendi. Üç çocuk annesi kadının ölümünün şüpheli bulunması üzerine adrese gelen polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Kalp ritmi bozukluğu rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Güler Dönmez'in asıl ölüm sebebinin otopsiden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

        (AH-Y)

        09.02.2017 15:42:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler