Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Türköz kırsal mahalleri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Havran Kaymakamı Ahmet Türköz bir süre önce atandığı yeni görevi sonrasında ilçenin kırsal mahallerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geliyor.

        Son olarak Havran'ın Kocaseyit ve İnönü Kırsal Mahallerinde ziyaretlerde bulunan Kaymakam Ahmet Türköz vatandaşlar ile bir araya geldi. İlk olarak Kocaseyit Köyünü ziyaret eden Kaymakam Türköz Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı'nın mezarını ziyaret etti. Daha sonra tören park ve Kocaseyit Müzesini gezen Kaymakam Türköz yetkililerden bilgi aldı.

        Kocaseyit ve İnönü Kırsal Mahallerinde Pazar yeri ve köy kahvelerine de uğrayan Havran Kaymakamı Ahmet Türköz esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti istek ve şikayetlerini birinci ağızdan dinledi.

        Türköz ve beraberindeki heyet daha sonra okulları ziyaret ederek yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        (EME)

        09.02.2017 15:55:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler