Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakama tam puan ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakam Sırmalı, TEOG'da tam puan alan Bengisu Serinken'i tebrik etti

        Edremiit okullarından 8. Sınıf öğrencisi Bengisu Serinken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen I. Dönem Merkezi Ortak Sınav sonuçlarına göre tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan aldı. Bu başarısıyla Türkiye birincileri arasına girerek Edremit'i gururlandıran Bengisu Serinken, İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret etti.

        Kaymakam Ali Sırmalı, başarılarından dolayı Bengisu Serinken'i, ailesini ve okulunu tebrik ederek bu başarısının diğer öğrenciler için de örnek teşkil etmesini dildiğini ifade etti. Kaymakam Ali Sırmalı, tam puan alarak ilçenin gururu olan Bengisu Serinken'e hediye verilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret sona erdi. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve Okul Müdürü Nihan Özel eşlik etti.

        (EME)

        09.02.2017 16:03:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler