Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Manisa'da referandum çalışmalarını hızlandırdı

        - AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli 17 ilçe turuna başladı

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından Manisa İl Başkanlığı'na getirilen Berk Mersinli ekibiyle birlikte ilçe turlarına başladı. Bu kapsamda Soma'yı da ziyaret eden Mersinli, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin yanısıra Soma Kaymakamlığı, Nakliyeciler Kooperatifi, Ege Linyitleri İşletmesi ve Soma Devlet Hastanesini de ziyaret etti.

        Soma Belediyesi'nde gerçekleşen buluşmada konuşan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Ekibiyle birlikte göreve başlar başlamaz il başkanımız kolları sıvadı. İşimiz çok Manisamız hizmet bekliyor. Bugüne kadar çok büyük hizmetlere imza atıldı. Şimdi de il başkanı olarak görev Berk Başkanımıza düştü. Nöbet sırası onda. İnşallah çok daha verimli çalışmalara imza atar." dedi.

        AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk ise İl Yönetimini Soma'da görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

        "Manisa genelinde referandum çalışmalarına hız verdik"

        AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise, "İlçelerimizle beraber olalım istedik. 17 ilçemizi ziyaret ederek sorunları dinleyeceğiz. Gündem yoğun hızlı bir çalışma yapmamız gerekiyor. Önümüzde bir referandum süreci var. Milletimizin referandumla ilgili beklentisi çok büyük. Yapılan istatistiki araştırmalar referandum halk oylamasıyla ilgili halkın yüzde 95'inin algısının güçlü olduğu yüzde 82'sinin de seçime mutlaka katılacak olduğunu gösteriyor. Biz inşallah Manisa'dan Türkiye ortalamasına yakın bir netice bekliyoruz. Başarılı olacağımızı düşünüyoruz. İyi bir il yönetimi oluşturduk. Başta Soma Belediye Başkanımız Hasan Ergene olmak üzere Belediye Başkanlarımızın 11'i de çok çalışan başkanlarımız. Soma'da zaten bunun karşılığını veriyor, 3. dönemi başkanımızın. Teşkilatlarımız diri, gençlik ve kadın kollarımız sahada. Pazartesi gününden itibaren referandum süresince görev alacak teşkilat mensuplarımızın eğitimlerine başlıyoruz. İlçe Teşkilatlarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımızın halk oylaması süresince yapmaları gereken çalışmalarla ilgili 10 günlük bir eğitim çalışması yapacağız. Bununla ilgili Arge ve Tanıtım Medya birimimiz çalışmalarını tamamladı. Kitapçıklarımız basıldı. Tüm ilçelerimiz gibi Soma'da bu eğitimlerden nasibini alacak. Biz Soma Teşkilatımızdan, Belediye Başkanımızın, belediye meclis üyelerimizin çalışmalarından ve onların uyumundan çok memnunuz. Gerçekten örnek bir teşkilat." dedi.

        Soma'nın ciddi manada bir maden kazası geçirdiğine dikkat çeken Mersinli, "Tüm Türkiye bu noktada kenetlenmişti. Teşkilatlarımız, belediyemiz ve kamu kurumlarımız çok ciddi bir şekilde halkımızın yanında yer aldı. Bu acıya sahip çıkma noktasında iyi bir imtihan verdiler. Sonrada yavaş yavaş yaralar sarılmaya başlandı. Allah nasip kısmet ederse önce referandumda iyi bir netice alıp halkımızın beklentisini karşılayıp Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza yardımcı olacak bir netice alıp, ardından da Büyükşehir hedefimiz var. Büyükşehir AK Parti'de olmazsa Manisa'nın hizmet alamadığını ve aldığı hizmetlerin nasıl olduğunu görüyoruz. İnşallah Büyükşehirimizi alıp Hasan Ergene Başkanımın bugüne kadar yaptıkları güzel çalışmaları daha da faydalı hale getirme gösterebilmek adına yoğun bir çalışma yapacağız." dedi.

        Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ziyaretin anısına AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli'ye Soma'nın simgesi madenci heykeli takdim etti.

        AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, İl Yöneticileri, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve partililerle birlikte Soma'da bazı kurumlarla da temasta bulundu. İlk olarak Soma Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yağcı'yı ve yönetimini ziyaret eden Mersinli ardından Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Çokboz ve ELİ Müessesesi Müdürü Hakkı Duran'ı da ziyaret etti.

        (YS-SC)

        09.02.2017 17:02:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler