Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karakoçan'dan Halep'e 1 tır ve 2 kamyonet dolusu yardım

        (Fotoğraflı)

        Şemsettin Aydoğdu

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde toplanan 1 tır ve 2 kamyonet dolusu yardım Halep'e gönderildi.

        Karakoçan ilçesinde başlatılan "İnsanlık İçin Halep'e Yardım" kampanyası kapsamında battaniye, çocuk bezi, maması, bot ve monttan 2 kamyonet ile 1 tır dolusu un toplandı. Toplanan yardım dualar ile yola çıktı. İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu, "İlçemiz genelinde başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar dualarla Halep'e inşallah kazasız belasız tez zamanda ulaşacaktır. Kardeşlerimizin acılarını bir nebze de olsa paylaşabilmek adına öncelikle yardım konusunda gösterdikleri duyarlı davranışlarından halkımıza, emeği geçen herkese ve araçları tahsis eden Türk Kızılayına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

        Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Çiftçi, öğrencileri ve öğretmenler tarafından Halep için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan ve Diyanet Vakfı Başkanlığı hesabına yatırılan yaklaşık 20 bin liralık çeki İlçe Müftüsü Enver Polatoğlu'na teslim etti.

        (ŞA-MP-Y)

        09.02.2017 17:29:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler