Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 tır dolusu yardım Halep'e gönderildi

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından Halep kentindeki yardıma muhtaç Suriyeliler için "insanlık ölmesin" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında gıda, giyim ve sağlık malzemesi yüklü 3 tır dualarla yola çıktı.

        Suriye'nin Halep kentindeki yardıma muhtaç Suriyeliler için "Halep'te insanlık ölmesin" sloganıyla yardım kampanyası başlatan ve geçtiğimiz ay 7 tır insani yaşam malzemesi gönderen Bolu Belediyesi ve İl Müftülüğü, kampanya kapsamında 2'nci sevkiyatını gerçekleştirdi. Bolululardan toplanan gıda, giyim ve sağlık malzemesi yüklü 3 tır, İl Müftülüğü önünden dualarla yola çıktı.

        Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, "Bolu Elhamdülillah Halep'teki Müslüman kardeşlerimize el uzatma, onların yaralarını sarma konusunda bugüne kadar gereğini yaptı, yapmaya da devam ediyor. Bizde Bolu Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de her türlü hayırlı işin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi

        (FC-BV-AY)

        09.02.2017 18:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler