Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Libya heyeti Keçiören'de

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Libya Misrata Belediyesi Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan heyet, Keçiören Belediyesinin hizmetleri ile ilgili bilgi almak ve incelemelerde bulunmak amacıyla ilçeye geldi.

        Heyete Keçiören'in vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Botanik Park ve belediye müdürlükleri gezdirilerek belediyenin çeşitli hizmetleri ve projeleri tanıtıldı. Keçiören Belediyesinin hizmetlerini çok beğendiklerini ve örnek alacaklarını ifade eden konuk heyet üyeleri, kendilerine çok güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

        Heyetin Keçiören'deki hizmetleri yerinde görüp inceleme şansını bulduğunu belirten Başkan Mustafa Ak ise, "Görsel olarak yapılan ziyaret her zaman faydalıdır. Umut ediyorum ki Keçiören'i beğenmişsinizdir. Biz Keçiören Belediyesi olarak birikimlerimizi, tecrübelerimizi paylaşmaya her zaman hazırız. Her belediyenin bir başka belediyeden öğrenecekleri vardır. Türkiye ile alakalı güzel izlenimlerle ülkenize dönmenizi umut ediyorum" dedi.

        (JA-MK-Y)

        10.02.2017 10:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler