Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beylikdüzü'nde 14 Şubat'ta "Aşk Olsun" etkinliği

        - "Hangimiz Sevmedik" dizisi oyuncuları Sevgililer Günü için Beylikdüzü'ne geliyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü Belediyesinin üçüncüsünü düzenlediği "Aşk Olsun Beylikdüzü" etkinliği, bu yıl 12 Şubat Pazar günü Saat 14.00'da Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşecek. Çeşitli sürprizlerin olduğu 14 Şubat Sevgililer Günü programında "Hangimiz Sevmedik" dizisi oyuncuları Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri hayranlarıyla buluşacak.

        Sevginin ortak dilini birlik ve beraberlikle ifade eden Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir etkinlik düzenledi. Bu yıl yine "Aşk Olsun Beylikdüzü" programı ile vatandaşı bir araya getirerek olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, çeşitli sürprizler de organize etti. 12 Şubat Pazar günü saat 14.00'da Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezinde yapılacak Sevgililer Günü kutlamasında; 'aşıklar şehri neresi?' diye sorulduğunda Beylikdüzü cevabının verildiği "Hangimiz Sevmedik" dizisinin sevilen oyuncuları Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri, programa neşe katmaya gelecek.

        Beylikdüzü Belediyesi Kent Orkestrası da sergileyeceği performans ile günün duygusunu tüm konuklara coşkuyla yaşatacak. Birbirinden renkli fotoğraf çekim alanları da, keyifli vakitler vaad ediyor. Ücretsiz ikramlar ise güne tat katacak.

        Sevginin en güzel şekliyle anlatıldığı 14 Şubat etkinliğine tüm ilçe halkını davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Asıl amacımız bir arada olmak ve güzel duygularla kenetlenebilmek. 14 Şubat'a anlam katan yegane duygu insanları sevme ve barış içinde yaşama isteğimizdir. Sevmek, zaten barış içinde olmaktır" dedi.

        (HB-MK-Y)

        10.02.2017 10:39:00 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler