Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otobüslerde ücretsiz internet hizmeti başladı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla bağlanması için 25 otobüste ücretsiz internet (WiFi) hizmeti vermeye başladı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti vermek için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Araç filosunu genişletmeyi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım otobüslerine binen vatandaşların cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlarıyla internetten faydalanması için çalışma başlattı.

        25 otobüste internet hizmeti veriliyor

        Türk Telekom ile altyapı çalışmalarını ocak ayında tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat'tan itibaren Dicle Üniversitesi hattında çalışan 25 otobüste vatandaşlara Kablosuz Bağlantı Alanı (WiFi) aracılığı ile ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. 25 araçta test amacıyla WiFi uygulamasını başlatan Büyükşehir Belediyesi, sistemin kent genelinde hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarında kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor.

        10 araca mobil şarj ünitesi kuruldu

        Büyükşehir Belediyesi, WiFi uygulamasının yanı sıra 10 toplu taşıma aracında ise mobil şarj ünitesi kurdu. Mobil şarj üniteleri ile vatandaşlar elektronik cihazlarını yolculuk süresince ücretsiz bir şekilde şarj edebilecek.

        (İHA-MP-Y)

        10.02.2017 10:57:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler