Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal, pazarcı esnafıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

        Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, pazarda satış yapan esnafla bir araya gelerek sohbet etti. Zaman zaman pazar esnafını ziyaret eden Başkan Tutal, yoğun geçen kar yağışı sonrası pazarcı esnafının 1,5 ay gibi bir süreden sonra yüzünün güldüğünü söyleyerek, "Biz gücümüzü önce Hak'tan sonra halktan alıyoruz. Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuzdur" dedi.

        Pazarcı esnafının emeğine sahip çıkmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tutal, "Gücümüz önce hak sonra da halktır. Sizler rızkınızı temin etmek için sabahın erken saatlerinden başlayıp, akşamın karanlığına kadar mücadele ediyorsunuz. Bizlerde sizlerin rahat alış veriş ve satış yapmanız için çalışıyoruz. Sizin mutluluğunuz, bizim de mutluluğumuzdur" diye konuştu.

        Pazarcı esnafı ise, uzun yıllardır esnaflık yaptıklarını, sorunlarını her zaman dinleyen ve kendileriyle ilgilenen bir başkanları olduğu için mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti.

        (AH-Y)

        10.02.2017 11:19:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler