Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık TOKİ konutları için ilk adım atıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan 4. Etap TOKİ konutları için İstanbul Konut Kredileri Daire Başkanlığına projelerini sunduklarını söyledi.

        Başkan Fatih Çalışkan, konut sahibi olamayan, imkanları sınırlı vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla 4.Etap TOKİ Konutları yapımı için 82.Yıl Mahallesi Sola mevkisinde 42 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını ifade etti.

        Çalışkan," Toplu Konut İdaresi(TOKİ) İstanbul Konut Kredileri Daire Başkan'ı Ahmet Öztürk'ü ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz TOKİ konutları hakkında istişarelerde bulunduk ve projelerimizi sunarak ilk adımımızı attık. İnşallah bir projemizi daha kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.(MA-EFE)

        10.02.2017 11:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler