Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        14 Şubat'ta aşıkların sinema bileti Forum Bornova'dan

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Forum Bornova Alışveriş Merkezi, 14 Şubat'a kadar Türkiye'de bir ilk olan ForumBox uygulamasını kullanan ziyaretçilerin, en fazla iki faturada 250 TL ve üzeri alışveriş yaparak çift kişilik sinema bileti kazanacağını bildirdi.

        İzmir'in alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, Türkiye'de alışveriş merkezlerinde ilk defa hayata geçirilen uygulaması ForumBox ile ziyaretçilerine alışveriş yaparken kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar binlerce kişiyi hediyelerle buluşturan ForumBox, Sevgililer Gününde de yine ziyaretçilerine kazandıracak. Kampanya kapsamında, 14 Şubat'a kadar Forum Bornova mağazalarından toplamda en fazla iki faturada 250 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerin, çift kişilik sinema bileti kazanacağı duyuruldu. Mağazalardan alışveriş yapan ziyaretçilerin, ForumBox uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek sisteme girdikleri alışveriş belgesini aktif hale getirmeleri gerektiği, bu şekilde anından çift kişilik sinema biletlerinin sahibi olacağı ifade edildi.

        Ziyaretçilerin, Sevgililer Gününde veya 31 Mart 2016'ya kadar istedikleri bir günde herhangi bir filmi ücretsiz olarak izleyebileceği de kaydedildi.

        (HG-Y)

        10.02.2017 12:58:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler