Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, "Kendi esnafımızı destekliyoruz"

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Tuğrul caddesinde esnaf ziyareti yapan Başkan Baran, ilçenin çıtasının yükselmesi için esnafı her zaman desteklediklerini söyledi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Tuğrul caddesinde hem esnafı dolaştı hem de vatandaşlarla sohbet etti. Cadde üzerinde vatandaşlarla ayaküstü sohbet gerçekleştiren Başkan Baran, bölge esnafını da ziyaretinde onların talep ve önerilerini dinledi. Esnafın talep ve önerilerini önemsediklerini belirten Başkan İsmail Baran, ilçede ticaretin canlanmasının ilçenin çıtasını daha da yükselteceğini belirtti.

        Yerli sermaye ile yerli üreticinin kalkınması için hükümetin birçok girişimde bulunduğunun da altını çizen Başkan Baran, "Esnafımıza yönelik birçok proje geliştiriliyor. Hükümetimizde bu konuda ciddi adımlar atıyor. Sadece şehir merkezimizdeki esnaf değil, köylerdeki tarımla ilgilenen vatandaşlarımız için tarımsal destek noktasında da projeler var. Hem biz, hem Büyükşehir Belediyemiz hem de hükümetimiz her türlü desteği sunuyor. Bu çerçevede hükümetimizin desteğini alarak bizlerde kendi ilçemizde esnafımıza yönelik önemli projeleri hayata geçirdik. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ve bilgilendirme toplantıları ile ilçe esnafımızın taleplerine çeşitli çözümler ürettik. Esnafımızı önemsiyoruz. Biliyoruz ki bölgemiz kalkınacaksa bunu esnafımızla başaracağız" ifadelerini kullandı.

        (GY-Y)

        10.02.2017 13:08:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler