Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çetin üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

        Kaymakam Çetin, yaklaşık 30 üniversite öğrencisiyle bir otelde kahvaltı yaparak, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ardından bir açıklama yapan Kaymakam Çetin, çeşitli üniversitelerde halan eğitim öğretimlerine devam eden öğrencilerle bir araya geldiklerini söyleyerek, "Öğrencilerin eğitim öğretimdeki sıkıntılarını dinledik. Zaman zaman öğrencilerimizin hayatlarına yön vermeleri ve kendi ayaklarının üzerinde durmaları konusunda herhangi bir ideolojiye takılmadan topluma birer yararlı insan olmaları konusunda uyarılarda bulunduk. Öğrencilerimizin geleceği bizim için çok önemlidir. Bu nedenle öğrencilerimizin çalışıp kazanmalarını istiyoruz. Kendileri ile bir sohbet gerçekleştirdik. Sohbetimiz gayet olumlu geçti. Birer sağlıklı birey olarak topluma kazandırırsak ne mutlu bize. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

        Üniversite öğrencileri adına açıklamalarda bulunan Bülent Ecevit ve Kardelen Yılmaz ise, Kaymakam Çetin'le yaptıkları toplantının olumlu olduğunu belirterek, sorunlarını dinlediği için arkadaşları adına kendisine teşekkür ettiklerini söylediler.

        Toplantıya katılan 30 üniversite öğrencisine, Varto Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı marketinden giyim yardımı yapıldı.

        Toplantıya Emniyet Müdürü Murat Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ve vakıf elemanları ile öğrenciler katıldı.

        (MSA-Y)

        10.02.2017 13:27:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler