Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ziraat Odası muhtarlar ve delegelerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Ziraat Odası, protokol, muhtarlar ve delegelerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

        Programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Muhtarlar derneği Başkanı Navi Kızılkaya, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, siyasi parti başkanları, muhtarlar ve delegeler katıldı.

        Düzenlenen programda Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar yaptığı açıklamada, "22. Dönem Fatsa Ziraat Odası Yönetimi olarak üreticilerimizin refahı ve bölgemiz tarımının kalkınması için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürmekteyiz. Hepimizin ortak amacı bölgemiz tarımına ve üreticilerimize katkı sağlamak. Bu anlamda hizmetlerimizi üreticilerimize gerçekleştiriyoruz" dedi.

        Toplantıda odanın gelir gider durumları da anlatıldı. Program faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile sona erdi.

        (AA-SLH-Y)

        10.02.2017 14:22:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler