Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tour Of Mersin hazırlıkları başladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 'Tour Of Mersin', Uluslararası Mersin Bisiklet Yarışları hazırlıkları kapsamında yürütme kurulu toplantısı yapıldı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde yapılan yürütme kurulu toplantısında, parkurlar, güvenlik önlemleri, ödüller ve yarış sonunda yapılacak etkinlikler hakkında değerlendirmeler yapılarak etkinlik komisyonu oluşturuldu.

        Karşılıklı görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daire başkanları, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, geçiş noktalarında bulunan ilçe belediyelerinin birimleri, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

        4 etap olarak düzenlenecek olan Uluslararası Mersin Bisiklet Yarışlarının ilk etabı Anamur- Gülnar/Yanışlı olmak üzere 133 kilometre., 2. etabı Aydıncık-Gülnar-Silifke-Erdemli-Mezitli- Pompeiopolis olmak üzere 165 kilometre., 3. etabı Tarsus-Çamlıyayla-Mersin (Özgecan Aslan Barış Meydanı) olmak üzere 149 kilometre ve son etabı Özgecan Aslan Barış Meydanı-Çavak-İnsu-Arena- Adnan Menderes olmak üzere 147 kilometreden oluşuyor. Dört gün sürecek Tour Of Mersin kapsamında belirlenen ve yaklaşık 600 kilometre olan parkurlar ile bisiklet tutkunlarının zorlanacağı bir yarış olacak.

        Yaklaşık 11 takım ve Türkiye dahil 9 ülkeden sporcuların pedal çevireceği yarışın 6-9 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

        (HSK-Y)

        10.02.2017 15:25:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler