Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Metem Hatıra Ormanına 2 bin fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Adıyaman-Gölbaşı 2.kilometresinde bulunan Metem Hatıra Ormanına fidan dikildi.

        Hatıra ormanını genişletmek amacıyla hatıra ormanında bulunan boş alanlara yeni ağaç fidanları dikilerek hatıra ormanı genişletildi.

        fidan dikim törenine Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Öz, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Sarıgül, Hakim Merve Uzun, Hakim Latife Öztürk, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Bekir Gaznevi, İlçe Jandarma Komutanı Personel Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Şube Müdürleri Hasan Ataş ve Müslüm Ayaz, Orman İşletme Şefliği Personelleri ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

        Metem Hatıra Ormanına katılımcılar tarafından yaklaşık 2 bin ağaç fidanı toprakla buluşturuldu.

        (KA-OE-Y)

        10.02.2017 16:04:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler