Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurtulan'dan borsaya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Adem Tunçer

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret Borsasının yeni başkanı Ali Altıntaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

        Başkan Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan'ın da katıldığı ziyarette, ocak ayında Ticaret Borsası Başkanlığı görevine başlayan Ali Altıntaş'ı makamında ziyaret etti. Altıntaş'a yeni görevinde başarılar dileyen Sadi Kurtulan, tarım ve hayvancılık şehri olan Mustafakemalpaşa'da bu alanlarda ticaret yapanların önünü açmanın sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.

        Sadri Kurtulan, "İlçemizin kalkınması için her zaman ortak akıla vurgu yaptık. Meselelere her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olmamız gerekiyor. Bunun için kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulması büyük önem taşıyor. Borsalar bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Belediye olarak yapacağımız projelerde, uzun yıllardır ilçenin ekonomik hayatına yön veren kurumların başında gelen Ticaret Borsasının katkılarını bekliyoruz" dedi.

        (MŞ)

        10.02.2017 16:28:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler