Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özkan'dan öğrencilere tavsiyeler

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş'un Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, köy okulunda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek, TEOG'la ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

        Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Şube Müdürü Ahmet İyidil ve Yazı İşleri Müdürü Menan Esenci ile birlikte ilçeye bağlı Azıklı Köyü Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Burada öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Özkan, ileride pişmanlık yaşamamaları adına birçok tavsiyede bulunarak, başarı elde etmeleri sonucunda çeşitli hediyelerle ödüllendireceği sözü verdi. Öğrencilerden daha fazla çalışma sözü alan Kaymakam Özkan, ilerleyen süreçte yeniden okulu ziyaret ederek başarı durumuna göre öğrencileri sinema, yemek ve farklı etkinliklerle motive edeceğini söyledi. Burada öğrencilerin gelecek planlamaları üzerine konuşan Kaymakam Ahmet Özkan, düzenli olarak kontroller yapacağını kaydetti. Derslere daha fazla çalışılması noktasında tavsiyelerde bulunan Kaymakam Özkan, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her şey için çok geç olmadan derslerinize sıkı sıkı sarılmanız lazım. Şu an neyle karşılaşacağınızın bilincinde değilsiniz. 8. sınıf bitti, 9'uncu sınıfa geçtiğinizde 'keşke 8'e tekrar girebilseydim, daha çok çalışacağım' deseniz de fayda etmez. Bir daha bu fırsatı yakalayamazsınız. Bu fırsatı kaçırmamak için tek yapacağınız şey daha fazla ders çalışmak. Bakın bizler bugün buraya sizlere neler katabiliriz, sizleri daha iyi nasıl motive edebiliriz adına buradayız. Bakın şu anda burada milli eğitim ve tarım müdürümüz var, bunlar hep üniversite okumuş belli yerlere gelmiş kişiler. Sizlerde bu seviyelere gelin diye uğraşıyoruz. Neden biriniz vali, biriniz Başbakan, Cumhurbaşkanı olamasın ki. Bunun için hiçbir engel yok. Sizleri ileri de çok büyük makamlarda görmeyi isteriz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük bir ülkedir. Sizler de yarın bu büyük ülkenin başında yer alabilirsiniz. Onun için kendinize hedefler belirleyin. Öğretmenlerimizin kurslarda anlattıklarını dinleyip evlerimizde daha fazla çalışın. Çalışırsanız hepimize faydanız olur. Her şey sizlerin kendisinde bitiyor. Hepinizim gözlerinde umut var, gelecek var, pırıl pırıl çocuklarımızsınız. Kısacası sizler bizim geleceğimizi oluşturacak nesillersiniz. Okumak en kolay şeydir. Eğer okulumuza ve derslerimize dört koldan sarılmazsak bir geleceğimiz olmaz. Üniversiteyi bitirip öğretmen olmak kolay, bununda zorluğu burada sabırla ders çalışmakla oluyor" dedi.

        (UU-MSA-Y)

        10.02.2017 16:59:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler