Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'dan Ahlat'a eğitim yardımı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bursa'da faaliyet gösteren Emiroğulları İnşaat öncülüğünde "Hayalden Gerçeğe, Bursa'dan Bitlis'e" adlı sosyal sorumluluk projesiyle Bitlis'in Ahlat ilçesi Kuşhane köyünde bulunan ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu.

        Ahlat ilçesine bağlı Kuşhane köyünde zor şartlarda öğrenim görmekte olan yaşları 5 ile 12 arasında değişen 23 öğrencinin kırtasiye ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamak adına başlatılan yardım projesi yoğun ilgi gördü. Valiliğin istediği tüm prosedürlere uygun bir yardım projesi sürdüren firma, yardımları makbuz karşılığında teslim alıp projeyi tamamladı. Duyurudan toplanmasına, ulaşımdan teslimata kadar olan tüm süreçte Emiroğulları İnşaat bizzat yer aldı. Kuşhane İlkokulu öğretmenleriyle birlikte malzemeleri öğrencilere teslim ederken, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

        Firma adına açıklama yapan Mustafa Demir, "Günümüzde sosyal sorumluluk projelerinin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Bunu görmezden gelmeyen firmamız, dostlarının da katkılarıyla böyle bir yardıma imza attı. Kampanya süresince öğretmenlerimizin bildirmiş olduğu ihtiyaçlara göre kırtasiye ve giyim tedarik edildi. Mesafe uzak olduğu için öğrencilerimize gönderilen malzemeler nakliye konusunda sıkıntı yaşanmaması için bayağı özen gösterildi. Başarılı bir şekilde teslim edilen malzemeleri gören öğrencilerin mutluluğu bizim için çok önemliydi. Bundan sonraki dönemlerde de firma bünyesinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı planlamaktayız" dedi.

        (SAD-MSA-Y)

        10.02.2017 17:02:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler