Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk-Eğitim-Sen'den Rektör Biber'e tebrik ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Türk-Eğitim-Sen Ardahan Temsilcisi Fatih Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

        Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Biber, Ardahan Üniversitesinin gelişimi için hep birlikte aklımızı, tecrübemizi, imkanlarımızı bir araya getirerek kullanacağız dedi.

        Kurumsal bir yapı ile bölgenin çıkarı doğrultusunda hizmet yapılacağını dile getiren Rektör Biber, "Bu görevin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bize verilmesi tabi ki bizim için çok önemli. Dolayısıyla Ardahan'a ve Ardahanlıya bu nedenle birlikte güzel hizmetler yapacağız inşallah. Ardahan'ı hak ettiği noktaya taşımak, ortak hedefimiz ve ortak gayretimiz olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çabamız ve gayretimiz bu yönde olacak."

        Türk-Eğitim-Sen Ardahan Temsilcisi Fatih Koç ise, Biber'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Ardahan Üniversitesi'ne ve eğitimine büyük katkı sunacağınıza sendika olarak inancımız tamdır. Yapacağınız her hizmette bizler yani sendika ve arkadaşlar olarak yanınızda olacağız. Yeter ki, güzel hizmetlere imza atalım. Biz güzel ve verimli her hizmetin destekçisi olacağız." şeklinde konuştu.

        (OY-AT-Y)

        10.02.2017 17:08:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler