Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu Devlet Hastanesi'nde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Devlet Hastanesi'nde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adlı fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

        Fotoğraf sergisininin açılışına İlçe Kaymakam Mitat Gözen, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Osman Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Karaalp, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, İl Genel Meclis üyeleri, kurum ve okul Müdürleri ile çok sayıda hastane personeli katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Karakuş'un konuşması ile devam eden programda katılımcılara 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile ilgili video gösterisi izletildi.

        Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, "Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini sağladı imkanlarla araçlarla, hile ile haksızlıkla geldikleri mevki ve makamları kullanarak, ucu da dışarı olan dışarıdan destek alan hainlerin Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine kast ettiği gündür" dedi.

        Bu girişimde bulunanların tekrar sizlerin huzurunda hep beraber lanetliyoruz diyen Kaymakam Gözen, onlar bu yaptıkların hesabını Türkiye Cumhuriyeti Devletine hukuk nizamına en şiddetli bir şekilde vereceklerdir ve vermelidirler. Türk Milletinin dünyada başı dik milletler arasında niye durduğunu tekrar dünyaya gösterdiler. 15 Temmuz bizim için dönüm noktası aynı zamanda milattır. Hainler değerlerimizi istismar etmekten çekinmediler yüce dinimizde dahil olmak üzere şeklinde konuştu.

        15 Temmuz'u sürekli diri ve canlı tutmamız gerekiyor diyen Kaymakam Gözen, "Hafızalarımız tazelensin tekrar tekrar devlet millet adına aynı hataları yapmamak için 15 Temmuz'u hiç bir zaman unutmamak gerekiyor. İnsanlarımızı istismar edenlerle devletimizi milletimizi ele geçirmek isteyenlerle, istiklalimize kast edenlerle onlarda ister kusurumuza baksınlar ister bakmasınlar onlarla bu mücadeleyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

        Gençlere seslenen Kaymakam Gözen, hak etmediğiniz, alın teri dökmediğiniz hiç bir şeye tamah etmeyin. Hak etmediğiniz, alın teri dökmediğiniz bir şeyi size sunan kişiler unutmayın bunun karşılığını sizden fazlasıyla almak niyetindeler, bekli hayatınıza kast edecekler belki hayatınızı karartacaklar. Başkasının hakkını yiyerek, hile ve haksızlıkla sizi bir yere getirmeyi vaat edenler bunun karşılığını sizden art niyetli görevleri yerinize getirmeyi isteyerek hayatınızı karartacaklardır. 15 Temmuz'dan gençlerimizin alacağı ders budur" dedi.

        Program serginin gezilmesinin ardından ikramla sona erdi.

        (SŞ-BÖ)

        10.02.2017 18:15:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler