Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürpınar'da 363 korucu alınacak

        VAN (İHA) - Van'ın Gürpınar Kaymakamlığı, çeşitli sebeplerle sayıları azalan güvenlik korucusuna (GK) takviye edilmesi maksadıyla toplam 363 kişinin alınacağını duyurdu.

        Gürpınar Kaymakamlığı web sitesinden korucu alımı ile ilgili yapılan açıklamada, "Duyurunun yapıldığı 02 Şubat 2017 ile 12 Şubat 2017t arihleri arasında Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığına dilekçe ve müracaatta istenecek belgeler ile başvurulacaktır" denildi.

        Açıklamanın devamında ise, "Gürpınar ilçesi mülki sınırları içinde Gürpınar ilçe merkezi ve bağlı Bağrıyanık, Bozyiğit, Bölmeçalı, Hacıköy, Hamurkesen,Işıkpınar Kuşdağı, Sapakonak, Savacık, Dağseven, Geçerli, Oğuldamı, Taşlıyazı, Topçudeğirmeni, Yalınca, Akdoğu, Beşbudak, Topyıldız, Dikbıyık, Kılıçtuttan, Akbulut, Anlıak, Cevizalan, Elaçmaz, Güzelsu, Günbaşı, Karakoç, Koçgüden, Mollahüseyin, Murataldı, Öveçli, Sevindik, Tutmaç, Uzungedik, Üçgen, Yaramış, Yedisalkım, Yurtbaşı ,Çatakdibi,Kırkgeçit,Örmeli ve Yoldüştü Mahallerinde azalan GK sayılarının takviye edilmesi maksadıyla toplam 363 Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. İstekliler, Gürpınar İlçe Kaymakamlığı Resmi Internet Sitesinden (http://www.gurpinar.gov.tr/guvenlik-korucusu-alimi) Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden ya da Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığından temin edecekleri Güvenlik Korucusu alımı başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşımaları halinde müracaat edebileceklerdir" denildi.

        Adaylar; 15-16 ve 17 Şubat 2017 günü saat: 09.00'da Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığında, koşu, mekik ve şınav branşlarında fiziki yeterlilik testine tabi tutulacaktır. Fiziki yeterlilik testinde EK-A'da bulunan cetvel doğrultusunda puanlama yapılacaktır. Fiziki yeterlilik testi (şınav, mekik, koşu) ortalaması en az 50 puan olacaktır. Bir branştan 40'ın altında puan alan aday başarısız sayılacaktır.

        Mülakatlar ise kat 20-21 ve 22 Şubat 2017 tarihlerinde ve saat: 09.00' da Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığında yapılacaktır. Mülakatta adaylar komisyon tarafından EK-B'deki "Değerlendirme kriterleri" de esas alınarak 100 puan üzerinden değerlendirilecektir.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        11.02.2017 09:46:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler