Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamaklı kadınların örnek azmi

        - En çok rağbet gören kurs Bilgisayar Kullanımı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesinin en büyük aile merkezlerinden biri olan Necip Fazıl Aile Merkezinde kadınların kişisel gelişimine yönelik çeşitli kurslar organize ediliyor.

        Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda da kursların açıldığı merkezde en çok rağbet gören kurslardan birisi de Bilgisayar Kullanım Kursu. Yaşları 18-45 arasında değişen 55 kursiyerin katılımı ile düzenlenen Bilgisayar Kullanım Kursunda kadınlar hem kariyer için hem çocukları için bilgisayar başına geçerek eğitim alıyor.

        Hafta içi düzenlenen 5 günlük eğitimlerle kadınlar uzman öğretici eşliğinde bilgisayar kullanımı üzerine detaylı bir eğitim alıyor.

        Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aile merkezlerinin birer okul gibi hizmet verdiğini ifade ederek,"Aile merkezlerimizde yalnızca hobi işi kurslar değil aynı zamanda çağın gereklerine yönelik bilgisayar ve İngilizce kursları da düzenliyoruz. Bizleri en çok sevindiren de kadınlarımızın bu kurslara olan yoğun teveccühleri" dedi.

        Toplam 160 saatlik eğitim alıyorlar

        Toplam 160 saatlik eğitimin verildiği kursta kadınlar internet bağımlılığı, şiddet ve cinsellik içeren, uyuşturucu ve madde bağımlılığına özendiren sitelere karşıda bilinçleniyor. Bilgisayar kursuna katılan kadınlar azimleriyle herkese örnek oluyor. (SLCK-BA-Y)

        11.02.2017 10:05:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler