Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Karacabey'e gasilhane

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey'in ihtiyacı olan gasilhanenin yaz aylarında ilçeye kazandırılacağını söyledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey ilçesinin Mecidiye Mahallesinde yapılacak olan gasilhane alanında incelemelerde bulundu. Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak, kentin tüm ilçelerinin daha yaşanabilir hale gelmesiyle ilgili gayretli çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, "Bütünşehir ile Büyükşehir'e devredilen tüm konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlardan biri de mezarlıklar idaresi. Bu konuda ilçelerimizin en önemli eksiklerinden biri de gasilhaneler. Karacabey Belediyesi'nin halen defin işlemlerini yaptığı Mecidiye Mahallesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane projesi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

        Karacabey'de yaklaşık 550 metrekare alanda planlanan proje hakkında bilgi veren Altepe, "İki katlı binayı kapsayan proje, Karacabey ilçesinin ihtiyaçlarını giderecek. Binanın alt katında hem kadınlar, hem de erkekler için ayrı ayrı cenaze yıkama birimleri, bekleme odaları, kayıt odası ve mescitler bulunuyor. Üst katta ise yönetici ve dinlenme odaları ile yemekhane yer alıyor" dedi.

        Altepe, gasilhanenin proje işlemlerinin tamamlandığını ve ihalelerinin de gerçekleştiğini ifade ederek, kısa süre sonra imalat çalışmalarına başlanacak olan yapının yaz aylarında ise hizmete başlayacağını kaydetti.

        Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, Karacabey ilçesinin Mecidiye Mahallesinde önemli bir eksiklik olan gasilhanenin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

        (AF)

        11.02.2017 11:01:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler