Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Vural'dan şehit ailesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Diyarbakır'ın Genç İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, PKK'lı teröristlere yönelik icra edilen operasyon sırasında şehit düşen Mehmet Koçdağı'nın ailesini ziyaret etti.

        Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, 3 ay önce Genç ilçesi Bulgurlu köyünde PKK'lı teröristlere yönelik icra edilen operasyon sırasında şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Koçdağı'nın Yenişehir Mahallesi'nde bulunan baba ocağını ziyaret etti. Jandarma Komutanı Uğur Er'in de eşlik ettiği ziyarette şehidin ailesiyle görüşen Kaymakam Vural, başsağlığı dileklerini iletti.

        Kaymakam Vural, şehidin 2 çocuğunun devlet güvencesinde olduğunu, sağlık ve eğitim konusunda da kendilerine sürekli yardımcı olacaklarını belirterek, Koçdağı ailesinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

        (YA-AKK-Y)

        11.02.2017 15:23:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler