Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Terör olaylarında zarar gören mahallelerde alt yapı çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde geçen sene yaşanan terör olaylarında alt yapısı zarar gören üç mahallenin alt yapı çalışmasından dolayı geçici bakım yapılmaya başlandı.

        İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi, geçen sene Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde yaşanan terör olaylarında zarar gören altyapı çalışmasından dolayı caddelere vatandaşların mağdur olmaması için geçici bakım çalışması yapmaya başladı. İçişleri Bakanlığınca Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, "Geçen sene ilçemizin Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde yaşanan terör olaylarında çukur kazılarak zarar gören caddelerimize kış olması hasebiyle geçici bakım hizmeti yapılmaktadır. Özellikler Tekel ve Dr. İsmail Beşikçi caddeleri kazılan çukurlardan dolayı altyapı ciddi anlamda zarar görmüştü. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği yollarımızda, kış ayı nedeniyle çamur içinde kalan yollarımızı halkımızın mağdur olmaması için geçici mıcır kaplama yaptık. Çok yakında alt yapı çalışmalarının bitmesiyle çalışma yapılan alanların tamamında yol bakım onarımı yapılıp halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

        (YB-AKK-Y)

        11.02.2017 15:32:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler