Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Akgül, dekoratif el sanatları kursunu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) - Van'ın Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, beraberindekiler ile birlikte dekoratif el sanatları kursunu ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

        Halk Eğitim Merkezi tarafından Adnan Menderes Mahallesi'nde açılan dekoratif el sanatları kursunu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ile birlikte ziyaret eden Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto'dan kurstaki yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Kurs eğitmeni usta öğretici Gülten Yılmaz ve kursiyerler tarafından yapılan "el emeği göz nuru" çalışmalarını inceleyip, kursiyerler ile sohbet etti. Ortaya çıkan çalışmaları oldukça beğendiğini ifade eden Akgül, "Eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını Çataklı bayanlarımızın yaptıkları güzel çalışmalar ile görmüş olduk. Belediye olarak kurslarımıza ufakta olsa elimizden geldiğince destek olacağız. Hocamız Gülten hanımı ve kursiyer bayanlarımızı tebrik ediyor, bu imkanları sağlayan Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto'ya da teşekkür ediyorum" dedi.

        Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade eden usta öğretici ve kursiyerler, Başkan Akgül'e kendilerine destek olacakları için teşekkür ettiler.

        (GMG-ŞAK-Y)

        11.02.2017 16:26:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler