Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk İşaret Dili kursu tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan Türk İşaret Dili Kursu tamamlandı.

        Kırşehir'de 85 kursiyer işitme engelli vatandaşla iletişim kurabilmek için işaret dili eğitimini tamamlayarak sertifika aldı.

        Halk Eğitim Merkezince açılan 120 saatlik İşaret Dili kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları, 3 ay sürenin ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle verildi.

        KYK, Gençlik Merkezi,Belediye Gençlik Merkezi(BEGEM),Halk Eğitim Merkezi'nde farklı günlerde kursun düzenlendiği din görevlilerinden öğretmenlere, jandarma,gazeteci ,öğrencilere ve memurlara kadar her kesimden katılım sağlandı.

        İşaret Dili Eğitmeni Neriman Kılıç, açılan kursla birlikte farkındalık oluşturduklarını söyledi.

        Eğitim kalitesini arttırmak kadınları meslek sahibi yapmak için çalışan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kadınlara yönelik sağlık, spor, eğitim, kültür, sanat ve meslek kursu alanında hizmetlerini sürdürüyor.

        (EÖ-SK)

        11.02.2017 16:44:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler