Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane'de Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane İlçesi'nde, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı yapıldı.

        Şaphane Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan başkanlığında yapılan toplantıya, Şaphane Jandarma Komutanı Hasan Aral, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü H. Feyyaz Ebeoğlugil, İlçe Emniyet Amiri Tayyar Arıkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Akarsu ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli toplam 21 komisyon üyesi katıldı.

        Şaphane'de 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında açılan kursların değerlendirilmesinin yapıldığı İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısında, Şaphane Halk Eğitim Müdürü Fuat Bayri tarafından toplantının amacı ile ilçe bünyesinde tüm örgün ve yaygın eğitim kapsamında açılan kurslarla ilgili komisyon üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı.

        Sunumun ardından ilçedeki tüm örgün ve yaygın eğitim kapsamında yapılan ve yapılabilecek eğitim faaliyetleri ve etkinlikler ele alınarak, hedeflenen eğitim kalitesine ulaşmanın yolları arandı.

        (MA-

        11.02.2017 17:01:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler