Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sürücü, külliye ve cami inşaatını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Müftülük Külliyesi ve Merkez Cami inşaatında incelemelerde bulundu.

        İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İlçe Müftüsü Fetullah Uydaş ile birlikte; İncirliova Cumhuriyet mahallesinde inşaatı devam etmekte olan, Müftülük Külliyesi ve Merkez Camii inşaatında incelemelerde bulundu.

        Camii ve Külliye Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Savattin Akar'dan inşaatın yapım aşaması hakkında bilgi aldı. Kaba inşaatının büyük bir kısmının bitme aşamasında olan caminin kubbe yapımına geçildiği görüldü.

        Kaymakam Ediz Sürücü, inşaatın bu aşamaya kadar gelmesinde yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek, hayırseverlerin desteklerinin devamı temennisinde bulundu.

        (OD-MB-Y)

        12.02.2017 08:54:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler