Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gasp İddiası: 3 Gözaltı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de bir kişiyi golf sopası ile döverek cep telefonları ve bin 700 TL parasını gasp ettikleri ileri sürülen 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre F.B.'nin arkadaşları olan H.Ç. ve F.K. ile görüşmek için Melikgazi ilçesine bağlı Germir Mahallesi 425. sokaktaki eve gittiği öğrenildi. Evde bulunan bir bayan ve iki erkek şahsın odanın kapısını kilitleyerek silah zoruyla 3 adet cep telefonu ile bin 700 TL parasını aldıkları iddiasında bulunan F.B., kredi kartlarını da alan zanlılar F.K., H.Ç. ve A.A. isimli kadın şahsın kendisini golf sopası ve piknik tüpü ile dövdüğünü ileri sürdü. Zanlıların elinden, tuvalete gitme bahanesi ile kaçtığını ifade eden F.B.'nin şikayeti üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda, zanlılar F.K., H.Ç. ve A.A., yakalanarak gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan zanlılar hakkında işlem başlatıldığı bildirildi.

        (AÖ-Y)

        12.02.2017 14:07:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler