Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partililer referandum çalışmalarına başladı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman "Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

        Zonguldak'ta referandum öncesi "Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyasına hız verdiklerini belirten Karaduman, parti binasında partililerle bir araya geldi. Toplantıya Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'da katılırken, partililere kampanya hakkında bilgiler verildi. Sahaya inip vatandaşlara kampanyayı en iyi şekilde anlatacaklarını belirten Karaduman, ""Yeni Türkiye İçin Evet" kampanyası çalışmalarımıza hız verdik. Partili arakadaşlarımıza kampanya hakkında bilgiler veriyoruz. Bugün yanımızda Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu'da var. Referandum sürecine kadar sokak sokak gezip, tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu referandumunun ülkemizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlatacağız" dedi.

        (SÖ-SÖ-Y)

        12.02.2017 15:24:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler