Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınovalı güreşçiler şampiyon oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova Yıldızlar Güreş İl Seçmesinde Altınova Belediye Güreş Takımı başarılarına bir yenisini aklayarak şampiyon oldu.

        Güreş Antrenörleri Burak Kaya ve Semih Turgut yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınova Belediyespor Yıldızlar Güreş Takımı, başarılarına bir yenisini ekledi. Yalova Yıldızlar Güreş İl Seçmesinde şampiyonluğa ulaşan güreş takımında moraller en üst noktada.

        Altınova Belediyespor Güreş Branşı Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Hasan Karabacak, gençlerin düzenli olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "Sporcularımızdan ileriki dönemde çok daha büyük başarılar bekliyoruz" dedi.

        İl Seçmesinde şampiyonluğa ulaşan Altınova Belediye Güreş Takımı'nın başarılarının devamını dileyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Antrenörlerimizi, sporcularımızı, kulüp yöneticilerimiz ve emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

        (MM-İHS

        13.02.2017 08:12:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler