Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çelik, Adnan Menderes Mahallesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve beraberindeki heyet ile Koçarlı merkez Adnan Menderes mahallesine ziyarette bulundu.

        Adnan Menderes Mahalle ziyaretine, Kaymakam Fırat Çelik, İlçe Yazı İşleri Müdürü Murat Coşkunçay, İlçe Nüfus Müdürü Adnan Barutçu, İlçe Müftüsü V. Özkan Varlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gülay Yıldırım, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Bülent Çavdar, Tapu Müdürü Mehmet Ali Sert, Yurt Müdürü Fatih Şahin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Mutlu Aktaş ve Malmüdürü Ali Muhdar katıldı.

        Adnan Menderes Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Çelik ve beraberindeki heyet, vatandaşların taleplerini dinledi.

        Kaymakam Fırat Çelik, talep ve istekler kapsamında ayrıca güvenlik, sağlık, ekonomik ve sosyal politikalar ile ilgili vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını da dinledi. Vatandaşlardan gelen istek ve talepler, toplantıda not edilerek ilgili kurumlara talimatlar verildi.

        Yapılan ziyaret nedeniyle Adnan Menderes Mahallesi Bülent Çavdar, Kaymakam Fırat Çelik'e ve kurum müdürlerine teşekkür etti.

        (OD-MB-Y)

        13.02.2017 09:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler