Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        En çok kitabı okudular ödülü kaptılar

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'nda düzenlenen kitap okuma kampanyasında en çok kitap okuyan 3 öğrenciye hediye verildi.

        2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ara tatilinde ödev verilmeyen öğrenciler tatili, kitap okuyarak geçirdi.

        Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu da yarıyıl tatilinde öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla "Yarıyıl tatili kitap okuma kampanyası" başlattı.

        Başlatılan kampanya sonunda en çok kitap okuyan 3 öğrenciye hediyeler verileceği belirtildi.

        Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'nda 15 günlük yarıyıl tatilini ödev yapmadan, kitap okuyarak geçiren öğrencilerden en çok kitap okuyan 3'ü belirlendi.

        Okul Müdürü Adnan Kaya, dün düzenlenen törende en çok kitap okuyan 3 öğrenciyi açıkladı.

        Yarıyıl tatilinde en çok kitap okuyan öğrenci Mert Sır olurken, 2. Eda Kaba, 3. ise Cansu Korkmaz isimli öğrenciler oldu.

        Kampanyayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Okul Müdürü Adnan Kaya, "Okul yönetimi olarak öğretmenlerimiz ile aldığımız ortak karar çerçevesinde öğrencilerimizin daha fazla kitap okuması için böyle bir kampanya düzenledik. Yarıyıl tatili öncesi kampanyayı tüm öğrencilerimize duyurduk. Öğrencilerimiz de yarıyılda kitap okuyup zamanlarını ders yapmadan geçirdi. En çok kitap okuyan 3 öğrencimizi de mükafaatlandırıp diğer arkadaşlarına örnek olmaları için kitap hediye ettik. Kendilerini tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimize de bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Bu kampanyayı her yarıyıl da hatta yıl sonunda da sürdürerek geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye aktardı.

        (KA-BA-Y)

        13.02.2017 10:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler