Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'nın hentbolcuları zirvede

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Karşıyaka Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, Ankara'da düzenlenen 'Yıldız Erkekler Ligini 4 maçta, 4 galibiyetle tamamlayarak zirvede yer aldı. Bir üst tura çıkma hakkı kazanan hentbolcuların hedefi ie şampiyonluk.

        Türkiye Hentbol Federasyonu'nun 7-10 Şubat tarihleri arasında Ankara'da düzenlediği "Yıldız Erkekler Ligi 2. Bölüm" müsabakaları tamamlandı. Karşıyaka Belediyesi Hentbol Yıldız Takımı çıktığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılarak grubu lider tamamladı. Karşıyakalı hentbolcular; Sakarya Belediyespor, Muğla Köyceğiz Belediyespor, Ankara Hentbol İhtisas Kulübü ve Gümüşhane Belediyespor'u mağlup etmeyi başardı.

        Bir üst tura çıkma hakkı kazanan Karşıyakalı hentbolcular, Mart ayında başlayacak olan ligin son bölümünü de zirvede tamamlayarak şampiyon olmayı hedefliyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka'da sporun her branşını destekliyor, yetenekli gençlerimize başarılı olma imkanı sunuyoruz. Hentbol da önem verdiğimiz branşlardan bir tanesi. Gençlerimizin elde ettiği galibiyetler göğsümüzü kabartıyor. Bir üst turda da hedefimiz başarı olacaktır" dedi.

        (AG-Y)

        13.02.2017 10:31:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler