Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecikspor Antrenörü Kol, hakem hatalarını eleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve oynadığı 15 maçı da kazanarak 45 puanla liderliğini sürdüren Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, hakem hatalarını eleştirdi.

        Kol, sosyal medya üzerinden hakemleri eleştirerek, hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmelerinin gerektiğini söyledi. Kol, "Sevgili Bilecik sporseverler ben şimdiden Bilecikspor antrenörü olarak bir şeyler söyleyeyim de millet sonra 'Hasan Hoca 15'te 15 yaparken konuşmuyorsun şimdi başına bir iş geldi demi ağzını açıyorsun' denilmesin. Beni bilen bilir ben hakemin kasıtlı bir hata yaptığını düşünüyorsam maç sonu elini sıkmam. Benim de tepkim kendimce bu olur. Ama şunu özellikle belirtmek istiyorum ki hakem arkadaşlarımızın maçlarımızı biraz daha dikkatli yönetmeleri lazım. Bu demek değil ki bizim lehimize düdük çalsın. Tabii ki hayır. Bu açıklama sadece bugünkü maç durumu ile ilgili değildir. Bilecikspor - Akpınar Spor maç yorumumda ise, ben nasıl maçın hakemi Mehmet Karagöz kardeşimizin Osmaneli Gençlerbirliği maçı sonrasından 1 gün sonra rast geldiğimde çok iyi maç yönettin diye tebrik edebiliyorsam, bugün de maç sonu maçı kötü yönetti görüşüne sahip olmak en doğal hakkımdır" dedi.

        Kol, açıklamasının devamında 2016 Aralık ayında 1308 Osmaneli Belediyespor kalecisi Mete Aktemur'un hakemler için sosyal medyadan yaptığı paylaşımı hatırlatarak, "Bu açıklamanın esası şu ana kadar yaptığım açıklamalardan öte, yaklaşık kaç haftadır rakipten bir oyuncunun zan altında kalarak sosyal medyada hakemler adına yapıldığı iddia edilen açıklamaların ve bunların sonucunda bildiğim kadarı ile oyuncudan istenen savunma ile bunun sonucunun ne olduğudur. Bu itham sonucunda eğer oyuncu yapmış ise; neden ceza verilmediği, eğer yapmamış ise fotomontaj yapıp yayınlayan kişi ya da kişiler hakkında IP adreslerinin belirlenmesi için neden suç duyurusunda bulunulmamıştır. Özür dileyerek belirtmeliyim ki; Mete kardeşimi ne kadar tanıyıp saygı duysam da kendi kulüp menfaatlerimi düşünmek zorundayım. Dedim ya ben şimdi iyi günde konuşayım da daha sonra Allah göstermesin puan falan kaybedersem çıkıp ben yada oyuncularımdan birileri sosyal medyada hakemlerimiz hakkında ağır hakaretler yaparsa kimse üstüne alınmasın, yeyip yutsun o zaman" ifadelerini kullandı.

        (CKT-KÇ)

        13.02.2017 11:48:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler