Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATOFFROAD'da Güvenkaya dönemi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Offroad Spor Kulübü (FATOFFROAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlık görevine Mehmet Güvenkaya seçildi.

        Fatsa'da birçok etkinliği bundan sonra yeni yönetim kurulu ekibi ve üyeleri ile gerçekleştireceklerini belirten Başkan Mehmet Güvenkaya, "Kulübümüzde yeni bir yönetim oluşturuldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımda beni başkanlık görevine layık gördüler. Kulübümüz bundan sonra daha da aktif olarak çalışarak ilçemizin adını her yerde duyuracaktır. Bu anlamda faaliyetlerimiz 2017 yılı içinde çok olacak diyebilirim" dedi.

        Güvenkaya: "Amacımız doğa sporlarını daha da ilgi çekecek duruma getirmek ve bu anlamda kulüp üyelerimizle birlikte çalışmalarımıza devam etmektir. Çeşitli illerdeki düzenlenen organizasyonlarda kulüp olarak katılmayı planlıyoruz. Yeni yönetim kurulumuzla inşallah iyi işler yapacağız" şeklinde konuştu.

        FATOFFROAD'ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Başkan Yardımcısı Ertan Ereyli, Üyeler İsmail Güzel, Burak Duran ve Fuat Bezölçen.

        (AA-SLH-Y)

        13.02.2017 12:08:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler