Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın gezici semt pazarcılarıyla toplantı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadın gezici semt pazarında çalışan kadınlar ile toplantı düzenledi.

        Bağlar Belediyesi kadın gezici semt pazarında çalışan kadınlarla toplantı gerçekleştirdi. Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Nevriye Çur, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları, gezici semt pazarcı kadınlar katıldı. Altı ayda bir rutin yapılan toplantıda kadınların sorun ve sıkıntıları tartışıldı. Yine kadınların hafta da bir Gömmetaş köyüne giderek organik ürünleri satmaları kararlaştırıldı. Toplantıda, Pazar meclisinin talebi dâhilinde komisyon değişikliğinin yapılabileceği karara bağlandı.

        (İHA-MP-Y)

        13.02.2017 13:18:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler