Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soma Kızılay deprem bölgesinde

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Sarıpınar

        MANİSA (İHA) - Türk Kızılayı Soma Şubesi art arda depremlerle sarsılan Çanakkale Ayvacık'ın köylerinde mağdur vatandaşlara yardımda bulundu.

        Türk Kızılayı Ege Bölge Afet Birimi'nin yardım faaliyeti kapsamında bölgeye desteğe giden Türk Kızılayı Soma Şube Başkanı Aziz Günal ve yönetimi depremzedelerle bir araya geldi. Başkan Günal, yaptığı açıklamada "Türk Kızılayı Genel merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi'yle depremzedelerle bir araya geldik. Bölgede 3 öğün 4 bin kişilik yemek veriliyor. Ayrıca 4'ü cami olmak üzere 18 tane büyük çadır kuruldu. Bunun yanında 50 barınma çadırı, 500 mutfak aile seti, 200 yatak ve 200 battaniye dağıtıldı. Bölgede Türk Kızılayında 33 personel hizmet veriyor" diye konuştu.

        (YS-AY-Y)

        13.02.2017 13:34:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler