Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyede toplu sözleşme

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

        46 sürekli işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin imza attı. Sadi Kurtulan, iki yıllık toplu sözleşme hükümlerine göre hak sahibi işçilerin yevmiye ve sosyal yardımlarına enflasyonun üzerinde zam yapıldığını söyledi. Kurtulan, "Çalışanlarımızın alın teri ve emeğinin karşılığı sözleşmeye yansımıştır. İşçilerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına toplu iş sözleşmesi başta çalışanlarımız olmak üzere hepimizde hayırlı olsun" dedi.

        İşçilerin ücretlerinde iyileştirmeler yapıldığını belirten Mehmet Keskin ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür etti.

        (MŞ)

        13.02.2017 13:45:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler